Organiseer dit binnenkort met je vrienden of vriendinnen!

We leven vandaag de dag in dure tijden. Lekker drankjes doen met je hele vriendengroep in een bar of café is leuk, maar voor veel studenten niet meer zo vaak mogelijk. Dit komt door de hoge prijzen die er nu voor drankjes worden gevraagd. Natuurlijk is het begrijpelijk dat de horeca hun hogere kosten ook moeten terugverdienen. Maar, wil jij daar niet meer altijd de dupe van zijn en wél nog een leuke avond hebben met je vrienden? Dan weten wij de oplossing voor jou!

Organiseer het zelf

Neem het hef in eigen hand en organiseer zelf een avond drankjes doen bij iemand thuis! En nee, niet zomaar een avondjes drankjes doen, maar een heuse cocktailavond bijvoorbeeld. Super leuk om te organiseren met je vrienden en bovendien een stuk voordeliger dan cocktails drinken in een café. Maar hoe organiseer je zo’n avond precies?

Wie maakt de lekkerste cocktail

Allereerst is het bijvoorbeeld een leuk idee om iedereen een eigen cocktail te laten maken en deze mee te brengen. Bepaal zelf of jullie van tevoren verklappen wat iedereen gaat maken, of dat jullie jezelf liever laten verrassen. Het kan natuurlijk zo zijn dat twee mensen dezelfde cocktail in hun hoofd hadden. Om dit te voorkomen, kun je op voorhand kiezen voor een specialere variant waar mensen niet snel op zullen komen.

Ook kun je iedereen een cocktail laten maken in een bepaald thema. Zo maakt iedereen gegarandeerd iets anders, en blijft het toch nog een leuke verrassing wat je uiteindelijk krijgt opgediend. Denk aan thema’s als: maak een cocktail die symbool staat voor je bijbaan, hobby, karakter enzovoorts. Uiteindelijk kunnen jullie bepalen wie de lekkerste en origineelste heeft gemaakt!

Andere ideeën

Bestaat jullie vriendengroep uit heel wat mensen en krijgen jullie zoveel cocktails niet op? Dan is het misschien nog een idee om een high wine of high beer te organiseren. Neem allemaal een apart biertje of wijntje mee en verdeel het over kleinere glaasjes. Zo valt er genoeg te proeven zonder dat jullie aan het eind van de avond niet meer op jullie benen kunnen staan.

Weet jij niet goed welk drankje je wilt meenemen en wil je niet aankomen met iets dat iedereen al kent? Kijk dan eens op de website van Drankerij en laat jezelf inspireren! Hier zijn genoeg lekkere en originele drankjes te vinden. Van een lekker biertje tot Bundaberg kopen, je kunt het hier allemaal doen! Je kunt bij dit bedrijf terecht als particulier, maar ook is het mogelijk om een zakelijke bestelling te plaatsen. Zo leveren ze ook de lekkerste drankjes aan de horeca of aan zakelijke evenementen. 

Recommended Articles